Az elmúlt időszakban sokat gondolkodtunk azon, hogyan támogathatnánk a mostaninál is jobban ügyfeleinknek… Az ötlet megszületett, vele együtt pedig OptiKatica is.

Ezennel nagy szeretettel bemutatjuk nektek OptiKaticát, aki nem más, mint a mi bloggerünk. Bejegyzéseiben szemléltet olvasóinak hasznos tippeket, trükköket, olykor pedig érdekességeket bemutatni a szem, a látás, és minden ezeket érintő témákban. Személye közvetlen, így a stílusában is a tegeződés lesz a jellemző. Bízunk benne, hogy sokatok tetszését és érdeklődését elnyeri.

Ha van olyan téma, amely érdekel, írj nekünk bátran a hello@ankaoptika.hu címünkre! Az ötleteket mindig szívesen fogadjuk! Ne maradj le a legújabb OptiKatica bejegyzésekről, kövess minket a legnépszerűbb közösségi oldalakon, valamint iratkozz fel a hírlevelünkre is ide kattintva!

OptiKatica

ANKA optika – A szeme DOKTORA! 

#OptiKatica #ANKAoptika #AszemeDOKTORA #optika #Budapest #Óbuda #IIIkerület #ÓbudaOptika #szemüveg #szemüvegkeret #napszemüveg #kékfényszakértő #szemészet #gyermekszemészet #szemészorvos #orvos #látásvizsgálat #szemvizsgálat #orosz #ukrán #román #angol #német #Starlite #Essilor #varilux