ANKA optika

A szeme DOKTORA!

Céges LátásSzűrés

Az ANKA optika teljeskörű helyszíni kitelepüléssel,
akár DÍJMENTESEN is vállalja a Céges LátásSzűrést!

Mit jelent a teljeskörű?

A kitelepülés során viszünk szemüvegkereteket (216) és minta szemüveglencséket (36) is!

Szűrés&Értékesítés a helyszínen!

Miért kell látásszűrést végezni?

Az egészségügyi miniszter által kibocsátott munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII törvény, valamint az 50/1999. /XI. 3. EüM rendelet, valamint az EüM rendelet módosításáról szóló 47/2001. /XII. 23./ rendelet és a 3/2002/ VII. 30./ ESZCSM rendelet alapján a munkáltatónak biztosítania kell a munkavállalóinknak a képernyő előtt munkavégzéshez szükséges éleslátást biztosító szemüveget. Amennyiben nem tudja igazolni a cég, törvényben és a rendeletekben előírtakat, akkor Munkavédelmi- és Munkaügyi Hatóságok bírságolhatnak!

 

Miért fontos a munkatársak rendszeres látásélesség ellenőrzésére?

  • A számítógép képernyőjének, gépek/műszerek digitális kijelző felületeinek folyamatos és koncentrált nézése közben sokkal kevesebbet pislogunk, szemünk szárazabbá válik, égető/viszkető érzés lép fel, homályos látás alakulhat ki.
  • A digitális felületek által sugárzott, meghatározott hullámhossz tartományú, szemünkbe érkező káros kék fény sugarak nagymértékben megerőltetik és fárasztják az egészséges, dioptriát még nem igénylő szemet is.
  • Amennyiben a felsoroltakhoz hozzáadódik a megfelelő korrekció (dioptria) hiánya is, az jelentősen befolyásolhatja a munkavégzés hatékonyságát: koncentrációs problémák, idegi fáradság, fejfájás, homályos látás léphetnek fel.

A napi több mint 4 órát (4x50p), képernyő előtt dolgozóknak, ha mi megtehetnénk kötelezővé tennénk a kékfény szűrővel ellátott szemüveg munka közbeni (monitor nézése) állandó viseletet, ezzel megelőzve különböző szembetegségek kialakulását!
MUNKAVÉDELMI eszköz!

Érdemes legalább 30.000 Ft-al hozzá járulni munkatársa szemüvegéhez, ezzel lojalitást épít, Cafetériaként is felfogható! 2 évente adható támogatás!

 

Miért jó, ha a munkatársait ránk bízza?

  • A munkavállaló rövid időre esik csak ki a munkából (helyszíni kitelepülés esetén!)!
  • „Fogjuk a kezét” az első pillanatól kezdve, hogy pontosan milyen folyamtok várhatóak, mit varunk el és nyújtunk cserébe!
  • Támogatjuk az adminisztráció elvégzésében!
  • Könyvelés technikailag is szükség esetén szolgálatkészek vagyunk!
  • A szűrést szükség esetén ukrán, orosz, angol, német és román nyelveken is vállaljuk!

Ajánlatért töltsd ki az „1 perces táblázat”-ot

ANKA optika csapata