Sokan szeretnék tudni, hogyan lehet könnyen és gyorsan bejelentkezni egy teljes körű szemészeti vizsgálatra, amit szemész szakorvos végez. Hívj minket telefonon +36 20 380 8329 telefonszámon, vagy foglalj időpontot e-mailen. Válaszd a számodra kényelmes megoldást!

Foglaláskor elkérjük a teljes neved, telefonszámod, e-mailcímed. Telefonszámodon időpontod előtt egy nappal felhívunk, hogy valóban szabaddá tudtad-e tenni magad. E-mailcímedre pedig egy „találkozó emlékeztetőt” küldünk, a vizsgálathoz szükséges információkkal együtt. Ha nem kaptad volna meg, akkor jelezd nekünk, mert akkor minden bizonnyal rosszul írtuk fel a postafiókod címét. Köszönjük!

Felnőtt vizsgálat mellett, 5 éves kor feletti gyermekszemészeti szakrendelést is vállalunk. Tehát bátran hozd magaddal gyermeked, hogy az ő látását is ellenőrizni tudjuk.

A már egyeztetett időpontban várunk az ANKA optikában, a Vörösvári út 27 szám alatt, III kerület szívében. Az optika tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. Az 1-es villamos Óbudai Rendelőintézet megállójától egy perc sétára található. Ha autóval érkeznél a szemész szakorvosi vizsgálatra, az optika mögött a Velence utcában lévő garázskapunkba tudsz beállni, amíg optikánkban tartózkodsz. Itt két autó is elfér, ráadásul ezen a helyen nem kell fizetni parkolódíjat. Igy kérjük CSAK akkor használd a helyet, ha hozzánk érkeztél! Köszönjük!

Teával, kávéval, pohár vízzel kínálunk! Adataid felvisszük a rendszerünkbe, hogy a jövőben minden egy helyen legyen, ne kelljen ezt minden alkalommal újra megtenni, így kényelmesebb lesz az ügymenet. Ezt követően…

A várónkba, vagy már egyből a szemészeti vizsgálat helyszínéül szolgáló, kifejezetten erre a célra elkülönített terembe vezetünk, ahol szemész szakorvosi vizsgálat folyik, a gyermek szemvizsgálat is itt történik. Itt tudod részletesen elmondani mi a panaszod, miben tudunk segíteni!

A doktornő ezt követően teljeskörűen megvizsgál, látásélességet néz, szemfeneket vizsgál, és az egyéb szűréseket is elvégzi, ha szükségesnek ítéli meg a helyzetet. Megnézi, hogy hogyan látsz távolra és közelre, szükség esetén munkatávolságot is néz. Majd a megfelelő dioptriájú szemüveget vagy kontaktlencsét ír fel.

Ha kontaktlencsét szeretnél, megtanítjuk, hogyan használd azt. Szemész szakorvosi rendelés mellett optometrista szakember is erősíti a csapatunkat, Ő is nagy örömmel válaszol a felmerülő kérdésekre.

Ha szükséges különböző szemész szakorvosi igazolást is adunk.

Kérésed, kérdésed van? Az írással vagy bármi mással kapcsolatban, bátran tedd fel, OptiKatica örömmel válaszol vagy ír egy hasonló cikket! hello@ankaoptika.hu

Állandó 10% kedvezmény ide kattintva!

OptiKatica

ANKA optika – A szeme DOKTORA!

#OptiKatica #ANKAoptika #AszemeDOKTORA #optika #Budapest #Óbuda #IIIkerület #ÓbudaOptika #szemüveg #szemüvegkeret #napszemüveg #kékfényszakértő #szemészet #gyermekszemészet #szemészorvos #orvos #látásvizsgálat #szemvizsgálat #orosz #ukrán #román #angol #német #Starlite #Essilor #varilux