ANKA optika

A szeme DOKTORA!

IDŐpontFOGLALÁS

Kedves Ügyfelünk!

Örömünkre szolgál, hogy új, teljesen automata IDŐpontFOGLALÓ rendszerünket fogja használni a következő néhány percben!

Jelenleg “teszt” üzemmódban fut. Kérjük, menjen végig a folyamaton, foglalja le az Ön számára megfelelő időpontot, szolgáltatást. Ezt követően, a rendszer küld a befoglalt időpontjáró visszaigazoló levelet (SPAM mappát is nézze meg!), ha megkapta, úgy további teendője nincs. Szeretettel Várjuk!

Ha a visszaigazoló levelet a SPAM mappában sem találja, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben hello@ankaoptika.hu, vagy telefonon +36 20 380 8329, hogy nem kapott visszaigazoló levelet a foglalásáról.

IDŐpontFOGLALÁShoz mindenképpen szükséges adatok:
Vezetéknév
(akit Vizsgálunk),
Keresztnév (akit Vizsgálunk),
Születési dátum (év.hó.nap. – akit Vizsgálunk),
E-mail cím (ide megy a visszaigazoló levél a foglalásról) és
Telefonszám (amin szükség esetén elérjük)!

A FOGLALT időpontját 24 órával előtte tudja csak lemondani! Ha azon belül szeretné, kérjük e-mailben hello@ankaoptika.hu, vagy telefonon +36 20 380 8329 mindenképpen jelezze, hogy másnak át tudjuk adni a FOGLALását! 

Türelmét, Megértését Hálásan Köszönjük! 

Ha Ön felfedez, talál hibát, elírást, „nem értem”, „nem értelmezhető” részeket. Az oldal aljára görgetve találja a szolgáltatásaink részletes leírását. Örömmel olvasnánk visszajelzésében arról is, hogy érthető, értelmezhető a magyarázat, vagy finomítsunk még rajta. Jutalom jár annak, aki segít nekünk! Kötelezettségtől mentes LátásVizsgálatot adunk annak aki valós hibát, problémát talál és jelzi nekünk. Észrevételeit, a hello@ankaoptika.hu címre várjuk! Hálásak Vagyunk Önnek!

Szolgáltatásaink

LátásVizsgálat (szemüveg készítéshez)
6.900 Ft, vagy DÍJMENTES*

14+ év, max. 40 perc, Optometrista (látásszakértő) végzi, magyar, angol és német nyelven.

Felnőtt Orvosi SzemVizsgálat
14.900 Ft, vagy DÍJMENTES*

14+ év, max. 40 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelven!

Gyermek Orvosi SzemVizsgálat
19.900 Ft, vagy 9.950 Ft*

5+ év, max. 40 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz és ukrán nyelven!

KontaktLencse illesztés, betanítás
9.900 Ft*

14+ év, max. 40 perc. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz és ukrán nyelven!

TanácsAdás (konzultáció) – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható!
szemüveglencse-, keret választás, megrendelés
DÍJMENTES*

14+ év, max 30 perc. Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

LátásEllenörzés CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható!
DÍJMENTES*

Nem minősül Vizsgálatnak! 14+ év, max. 10 perc, ANKA optika szakértői végzik.

KONTROLL szolgáltatás

Általános, fél-, egy éves ellenőrző Vizsgálatok

KONTROLL LátásVizsgálat (szemüveg készítéshez)
DÍJMENTES*

13 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL Felnőtt Orvosi SzemVizsgálat
11.900 Ft*

13 HÓNAPION BELÜL történt az utolsó Felnőtt SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL Gyermek Orvosi SzemVizsgálat
9.900 Ft*

7 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Gyermek SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL KontaktLencse,
paraméterek ellenőrzése
DÍJMENES*

13 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Látás-, SzemVizsgálat vagy a KontaktLencse illesztés, betanítás az ANKA optikában. max 20 perc.

 

Szolgáltatásaink pontos leírását lejjebb görgetve találja.

Vizsgálati Napok
szeptember hónapban

Kedd

6-án: 9:00-19:00
Dr.Okunevskaya Tatiana
(ru nyelven, hu tolmáccsal)
Gyermek- és Felnőtt SzemVizsgálat 5 éves kortól
és KONTROLL Vizsgálatok

 

Szerda

7-én, 14-én, 21-én és 28-án:
14:10-16:10
Dr.Bálint Hajnal
(hu, ro nyelveken)
Felnőtt SzemVizsgálat 14 éves kortól
és KONTROLL Vizsgálat

 

Csütörtök

1-én, 8-án, 15-én, 22-én és 29-én:
9:00-19:00
Nécsei Gábor
(hu, en, de nyelveken)
Optometrista – Látásszakértő
LátásVizsgálat, KontaktLencse illesztés, betanítás
és KONTROLL Vizsgálatok

 

Péntek
23-án: 9:00-19:00
Dr.Károly Katalin
(hu, ru, ua nyelveken)
Gyermek- és Felnőtt SzemVizsgálat 5 éves kortól
és KONTROLL Vizsgálatok

 

Foglaljon időben, hogy a helye biztosítva legyen!

Kontaktlencsét használ? Kérjük, úgy érkezzen, hogy legalább 24 órája ne legyen a szemében. A pontos vizsgálati eredmény feltétele! Köszönjük!

Amennyiben még nem járt nálunk és van korábbi lelete, úgy azt kérjük hozza magával. Köszönjük!

Ha úgy alakul, hogy mégsem tud jönni, vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjük, mindenképpen módosítsa, vagy jelezze (+36 20 380 8329 | hello@ankaoptika.hu) nekünk! Köszönjük!

Dr.Okunevskaya Tatiana a SzemVizsgálatot végző doktornő harkovi menekült, csak oroszul beszél, így a vizsgálat orosz nyelven történik, asszisztense szakfordító, így minden szükséges és fontos információt fordít, a vizsgálat eredményét magyar nyelven rögzítjük!

Minden Vizsgálat eredményét magyar nyelven rögzítjük!

Szeretettel Várjuk!
ANKA optika csapata

Szolgáltatásaink pontos leírását lejjebb görgetve találja.

*
TanácsAdás, (konzultáció) – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! Szemüveglencse-, keret választás, megrendelés. 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat, CSAK Önnel foglalkozunk! Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

LátásEllenőrzés – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! 14 éven felülieket fogadunk és maximum 10 percig tarthat. Az ANKA optika szekértő munkatársai végzik. A SzűrőVizsgálat során kiderítjük, hogy szükséges-e további kivizsgálás.

LátásVizsgálat (szemüveg készítéshez): 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Optometrista -látásszakértő- munkatársunk végzi, magyar, angol és német nyelveken. A vizsgálat célja az éleslátást biztosító dioptria értékek (szemüveg- és kontaktlencse) megtalálása. A LátásVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 29.900 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 6.900 Ft.

Felnőtt Orvosi SzemVizsgálat: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése orvosi szempontok alapján történik (szemészeti betegségek, alapbetegségek szemészeti szövődményei, stb.), szükség esetén tágításban. A Felnőtt SzemVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 89.000 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 14.900 Ft.

Gyermek Orvosi SzemVizsgálat: 5 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz és ukrán nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése történik orvosi szempontok alapján (szemészeti betegségek, stb.), szükség esetén tágításban. A Gyermek SzemVizsgálat díja 9.950 Ft, ha a vizsgálatot követően az ANKA optikában a gyermek részére készül új komplett szemüveg (keret + lencse), vagy a meglévő szemüvegkeretben cserélünk (garancia vállalása nélkül!) szemüveglencsét, ha egyik feltétel sem teljesül, ha csak a vizsgálat szükséges, akkor 19.900 Ft.

KontaktLencse illesztés, betanítás: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Betanítás előtt kötelező a Látás-, vagy SzemVizsgálat, a pontos  dioptria értékek miatt. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz és ukrán nyelveken! A próba kontaktlencséket és szükség esetén hozzá tartozó tárolót és ápolószert tartalmazza a díj 9.900 Ft.

KONTROLL LátásVizsgálat (szemüveg készítéshez): Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálatához, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL Felnőtt Orvosi SzemVizsgálat: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 11.900 Ft, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Felnőtt SzemVizsgálathoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (6.990 Ft-9.990 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL Gyermek Orvosi SzemVizsgálat: Rendszerünkben lévő előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 9.900 Ft, ha 7 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Gyermek SzemVizsgálathoz, vagy KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 7 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (6.990 Ft-9.990 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL KontaktLencse paraméterek ellenőrzése: Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás-, Felnőtt SzemVizsgálat, vagy a KontaktLencse illesztés, betanításhoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLLnak az időpontfoglalása!

Amennyiben, végül csak Vizsgálat mellet dönt, úgy a vizsgálat napjától számított 30 napon belül a Vizsgálat típusától függően felhasználhatja az abban foglalt kedvezményt!

Írjon nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

1035 Budapest, Vörösvári út 27.

ANKA optika - A szeme DOKTORA!