ANKA optika – Óbuda

A szeme DOKTORA!

IDŐpontFOGLALÁS

Kedves Ügyfelünk!

Kérünk, válaszd ki a Számodra megfelelő szolgáltatást, a napot és az időpontot. Majd a kért adatok megadását követően a „Megerősít” gombra kattintva válik véglegessé a foglalásod.

A foglalásról minden esetben visszaigazoló levelet kapsz tőlünk!

Ha az értesítést a SPAM mappában sem találod, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot, e-mailben: hello@ankaoptika.hu, vagy telefonon: +36 20 380 8329!

A FOGLALT időpontod 24 órával előtte tudod csak módosítani, lemondani a visszaigazoló levélben található linken keresztül!

Ha 24 órán belül szeretnéd módosítani, kérünk telefonon: +36 20 380 8329, vagy e-mailben: hello@ankaoptika.hu jelezd, hogy át tudjuk adni másnak a FOGLALÁSod! 

Hálásan Köszönjük!
Szeretettel Várunk!

Családi kedvezmény!
Több személy, gyermek, felnőtt, hozzátartozó is jönne vizsgálatra? Ebben az esetben a második vizsgálatra 25% a harmadik és az azt követőkére (4.,5.,6….) is 50% kedvezményt biztosítunk, amennyiben egyszerre, egy napon jönnek az ANKA optikába! 

1 fő esetében 1 időpont-, 2 fő esetében 1 időpont-, 3 fő esetében 2 időpont-, 4 fő esetében 2 időpont, 5 fő esetében 3 időpont-, 6 fő esetében 3 időpont foglalása szükséges, amikor foglalja a szolgáltatást, a „A kísérőt is (+1fő) vizsgáljuk? kiírás melletti gombot „áthúzni” szükséges! Köszönjük!

Melyikre van szükségem, melyiket válasszam?
LátásVizsgálat vagy SzemVizsgálat?

(kattintson a szövegre)

Szemészeti Szakrendelő & LátásVizsgáló CSAK az ódudai üzletünkben VAN!

Szolgáltatásaink

(érvényes: 2023.08.01-től) 

Családi kedvezmény!
Több személy, gyermek, felnőtt, hozzátartozó is jönne vizsgálatra? Ebben az esetben a második vizsgálatra 25% a harmadik és az azt követőkére (4.,5.,6….) is 50% kedvezményt biztosítunk, amennyiben egyszerre, egy napon jönnek az ANKA optikába! 

1 fő esetében 1 időpont-, 2 fő esetében 1 időpont-, 3 fő esetében 2 időpont-, 4 fő esetében 2 időpont, 5 fő esetében 3 időpont-, 6 fő esetében 3 időpont foglalása szükséges, amikor foglalja a szolgáltatást, a „A kísérőt is (+1fő) vizsgáljuk? kiírás melletti gombot „áthúzni” szükséges! Köszönjük!

LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE)
Szemüveg készítéshez!
9.900 Ft, vagy DÍJMENTES*

14+ év, max. 30 perc, Optometrista (látásszakértő) végzi, magyar, angol és német nyelven.

Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,EN,RO)
Szemüveg felírás!
29.900 Ft, vagy DÍJMENTES*

14+ év, max. 30 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelven!

Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU)
Szemüveg felírás!
29.900 Ft, vagy 14.950 Ft*

5+ év, max. 30 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz és ukrán nyelven!

KontaktLencse illesztés, betanítás (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO)
19.900 Ft*

14+ év, max. 60 perc. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz, ukrán és román nyelven!

TanácsAdás (14+)(HU) (konzultáció) – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható!
szemüveglencse-, keret választás, megrendelés
DÍJMENTES*

14+ év, max 30 perc. Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

LátásEllenörzés (14+)(HU) CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható!
DÍJMENTES*

Nem minősül Vizsgálatnak! 14+ év, max. 10 perc, ANKA optika szakértői végzik.

KONTROLL szolgáltatás

Az ANKA optikában már Vizsgálattal rendelkező Ügyfeleink részére!
Általános, fél- (6+1 hónap!), egy éves (12+1hónap!) ellenőrző Vizsgálatok díjtételei.

KONTROLL LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE)
Szemüveg ellenörzés!
DÍJMENTES*

12+1 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Látás- vagy SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,EN,RO)
19.900 Ft*

12+1 HÓNAPION BELÜL történt az utolsó SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU)
9.900 Ft*

6+1 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Gyermek SzemVizsgálat (5+) az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL KontaktLencse, (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO)
paraméterek ellenőrzése
DÍJMENES*

12+1 HÓNAPON BELÜL történt az utolsó Látás-, SzemVizsgálat vagy a KontaktLencse illesztés, betanítás az ANKA optikában. max 20 perc.

 

Szolgáltatásaink pontos leírását lejjebb görgetve találja.

Foglaljon időben, hogy a helye biztosítva legyen!

Kontaktlencsét használ? Kérjük, úgy érkezzen, hogy legalább 24 órája ne legyen a szemében. A pontos vizsgálati eredmény feltétele! Köszönjük!

Amennyiben még nem járt nálunk és van korábbi lelete, úgy azt kérjük hozza magával. Köszönjük!

Ha úgy alakul, hogy mégsem tud jönni, vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjük, mindenképpen módosítsa, vagy jelezze (+36 20 380 8329 | hello@ankaoptika.hu) nekünk! Köszönjük!

 

Minden Vizsgálat eredményét magyar nyelven rögzítjük!

Szeretettel Várjuk!
ANKA optika csapata

Szolgáltatásaink pontos leírását lejjebb görgetve találja.


*
TanácsAdás, (konzultáció) – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! Szemüveglencse-, keret választás, megrendelés. 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat, CSAK Önnel foglalkozunk! Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

LátásEllenőrzés – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! 14 éven felülieket fogadunk és maximum 10 percig tarthat. Az ANKA optika szekértő munkatársai végzik. A SzűrőVizsgálat során kiderítjük, hogy szükséges-e további kivizsgálás.

LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE) Szemüveg készítéshez!: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Optometrista -látásszakértő- munkatársunk végzi, magyar, angol és német nyelveken. A vizsgálat célja az éleslátást biztosító dioptria értékek (szemüveg- és kontaktlencse) megtalálása. A LátásVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 29.900 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles.

Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,EN,RO) Szemüveg felírás!: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz, ukrán, angol és román nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése orvosi szempontok alapján történik (szemészeti betegségek, alapbetegségek szemészeti szövődményei, stb.), szükség esetén tágításban. Az Orvosi SzemVizsgálat (14+) DÍJMENTES, ha azt követően legalább 199.000 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles.

Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU) Szemüveg felírás!: 5 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz és ukrán nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése történik orvosi szempontok alapján (szemészeti betegségek, stb.), szükség esetén tágításban. A Orvosi SzemVizsgálat (5+) díja 14.950 Ft, ha a vizsgálatot követően az ANKA optikában a vizsgált személy (gyermek) részére készül új komplett szemüveg (keret+lencse), vagy a meglévő szemüvegkeretben cserélünk (garancia vállalása nélkül!) szemüveglencsét, ha egyik feltétel sem teljesül, vagy csak a vizsgálat szükséges, akkor díjköteles.

KontaktLencse illesztés, betanítás (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO): 14 éven felülieket fogadunk és maximum 60 percig tarthat. Betanítás előtt kötelező a Látás-, vagy SzemVizsgálat, a pontos  dioptria értékek miatt. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz, ukrán és román nyelveken! A próba kontaktlencséket és szükség esetén hozzá tartozó tárolót és ápolószert tartalmazza a díj.

KONTROLL LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE) Szemüveg készítéshez!: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálatához, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,EN,RO) Szemüveg felírás!: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 19.900 Ft, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Orvosi SzemVizsgálathoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (9.990 Ft-14.900 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU) Szemüveg felírás!: Rendszerünkben lévő előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 9.900 Ft, ha 6+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Orvosi SzemVizsgálathoz (gyermek), vagy KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 6+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (9.990 Ft-14.900 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL KontaktLencse (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO) paraméterek ellenőrzése: Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás-, Felnőtt SzemVizsgálat, vagy a KontaktLencse illesztés, betanításhoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLLnak az időpontfoglalása!

Amennyiben, végül csak Vizsgálat mellet dönt, úgy a vizsgálat napjától számított 30 napon belül a Vizsgálat típusától függően felhasználhatja az abban foglalt kedvezményt!

Írj nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

ANKA optika - Óbuda

Szemészeti Szakrendelő (5+) & LátásVizsgáló (14+)

Szemüvegkeret-, szemüveglencse-, napszemüveg-, kontaktlencse és kiegészítőik szaküzlete.

Szemüveg szerviz.

1035 Budapest, Vörösvári út 27.

Vezess oda Waze

Vezess oda Google Térkép

ANKA optika - Szentendre

Szemüvegkeret-, szemüveglencse-, napszemüveg-, kontaktlencse és kiegészítőik "butik" szaküzlete.

Szemüveg szerviz.

2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 9.

Vezess oda Waze

Vezess oda Google Térkép

Gyere be az ANKA optikába!

Légy a vendégül egy finom  X-Presso kávéra!