ANKA optika

A szeme DOKTORA!

IDŐPONTfoglalás

Időpontfoglalás

Tanácsadás – DÍJMENTES

14+ év, max 30 perc. Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. 

Szemüveg választás, készítés – DÍJMENTES

14+ év, max 30 perc. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

Szűrő LátásEllenörzés – DÍJMENTES*

Nem minősül Vizsgálatnak! 14+ év, max. 10 perc, ANKA optika szakértői végzik.

LátásVizsgálat – 6.900 Ft / DÍJMENTES*

14+ év, max. 40 perc, Optometrista végzi, magyar, angol és német nyelven!

Felnőtt SzemVizsgálat – 14.900 Ft / DÍJMENTES*

14+ év, max. 40 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelven!

Gyermek SzemVizsgálat – 19.900 Ft / 9.950 Ft*

5+ év, max. 40 perc. Szemész szakorvos végzi, magyar, orosz és ukrán nyelven!

KontaktLencse illesztés, betanítás – 9.900 Ft*

14+ év, max. 40 perc. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz és ukrán nyelven!

KONTROLL Időpontfoglalás
Általános, fél-, egy éves ellenőrző vizsgálatok.

KONTROLL LátásVizsgálat – DÍJMENTES*

13 HÓNAPON BELÜL, történt az utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc

KONTROLL Felnőtt SzemVizsgálat – 11.900 Ft*

13 HÓNAPION BELÜL, történt az utolsó Felnőtt SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL Gyermek SzemVizsgálat – 9.900 Ft*

7 HÓNAPON BELÜL, történt az utolsó Gyermek SzemVizsgálat az ANKA optikában. max. 20 perc.

KONTROLL KontaktLencse, paraméterek ellenőrzése – DÍJMENES*

13 HÓNAPON BELÜL, történt az utolsó Látás-, SzemVizsgálat vagy a KontaktLencse illesztés, betanítás az ANKA optikában. max 20 perc

COVID-19 tájékoztató| Kedvezményeink | Blog

Foglaljon időben, hogy a helye biztosítva legyen!

Az időpontfoglalása, a választott szolgáltatás díj (foglalási díj) kifizetését követően válik érvényessé! A foglalási díj természetesen felhasználható a foglalt szolgáltatásnak megfelelően kiírt kedvezménybe!

Kontaktlencsét használ? Kérjük, úgy érkezzen, hogy legalább 24 órája ne legyen a szemében. A pontos vizsgálati eredmény feltétele! Köszönjük!

Amennyiben még nem járt nálunk és van korábbi lelete, úgy azt kérjük hozza magával. Köszönjük!

Ha úgy alakul, hogy mégsem tud jönni, vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjük, mindenképpen módosítsa, vagy jelezze (+36 20 380 8329 | hello@ankaoptika.hu) nekünk! Köszönjük!

 

Foglalt időpontja 24 órával előtte még módosítható, azon belül már nem. Amennyiben nem módosítja 24 órával előtte és nem jelenik meg a foglalt időpontban, úgy a befizetését (foglalási díj) nem áll módunkban visszatéríteni! Köszönjük együttműködését, megértését!

 

Dr.Okunevskaya Tatiana a SzemVizsgálatot végző doktornő harkovi menekült, csak oroszul beszél, így a vizsgálat orosz nyelven történik, asszisztense szakfordító, így minden szükséges és fontos információt fordít, a vizsgálat eredményét magyar nyelven rögzítjük!

Minden Vizsgálat eredményét magyar nyelven rögzítjük!

 

Szeretettel Várjuk!

ANKA optika csapata

 

*

Szűrő LátásEllenőrzés: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 10 percig tarthat. Az ANKA optika szekértő munkatársai végzik. A SzűrőVizsgálat során kiderítjük, hogy szükséges-e további kivizsgálás.

LátásVizsgálat: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Optometrista -látásszakértő- munkatársunk végzi, magyar, angol és német nyelveken. A vizsgálat célja az éleslátást biztosító dioptria értékek (szemüveg- és kontaktlencse) megtalálása. A LátásVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 29.900 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 6.900 Ft.

Felnőtt SzemVizsgálat: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése orvosi szempontok alapján történik (szemészeti betegségek, alapbetegségek szemészeti szövődményei, stb.), szükség esetén tágításban. A Felnőtt SzemVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 89.000 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 14.900 Ft.

Gyermek SzemVizsgálat: 5 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz és ukrán nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése történik orvosi szempontok alapján (szemészeti betegségek, stb.), szükség esetén tágításban. A Gyermek SzemVizsgálat díja 9.950 Ft, ha a vizsgálatot követően az ANKA optikában a gyermek részére készül új komplett szemüveg (keret + lencse), vagy a meglévő szemüvegkeretben cserélünk (garancia vállalása nélkül!) szemüveglencsét, ha egyik feltétel sem teljesül, ha csak a vizsgálat szükséges, akkor 19.900 Ft.

KontaktLencse illesztés, betanítás: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Betanítás előtt kötelező a Látás-, vagy SzemVizsgálat, a pontos  dioptria értékek miatt. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz és ukrán nyelveken! A próba kontaktlencséket és szükség esetén hozzá tartozó tárolót és ápolószert tartalmazza a díj 9.900 Ft.

 

KONTROLL LátásVizsgálat: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálatához, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL Felnőtt SzemVizsgálat: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 11.900 Ft, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Felnőtt SzemVizsgálathoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (6.990 Ft-9.990 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL Gyermek SzemVizsgálat: Rendszerünkben lévő előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 9.900 Ft, ha 7 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Gyermek SzemVizsgálathoz, vagy KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 7 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (6.990 Ft-9.990 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL KontaktLencse paraméterek ellenőrzése: Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 13 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás-, Felnőtt SzemVizsgálat, vagy a KontaktLencse illesztés, betanításhoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 13 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLLnak az időpontfoglalása!

 

Amennyiben, végül csak Vizsgálat mellet dönt, úgy a vizsgálat napjától számított 30 napon belül a Vizsgálat típusától függően felhasználhatja az abban foglalt kedvezményt!

Írjon nekünk!

1035 Budapest, Vörösvári út 27.

ANKA optika - A szeme DOKTORA!