+36 20 380 8329 hello@ankaoptika.hu

ANKA optika

A szeme DOKTORA!

DÍJMENTES* SzemVizsgálat

vizsgálat

Gyermek (5+ éves) és Felnőtt akár DÍJMENTES* Szemész Szakorvosi SzemVizsgálat!

Várjuk a hét több napján Orvosi- és Optometrista (látásszakértő, specialista), Szem- és LátásVizsgálatra, KontaktLencse betanításra, illesztésre!

Szeretettel várjuk Kedves Ügyfeleinket!

Részletekről érdeklődjön telefonon, e-mailen vagy személyesen az optikában!

LátásVizsgálat (szemüveg készítéshez): 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Optometrista -látásszakértő- munkatársunk végzi, magyar, angol és német nyelveken. A vizsgálat célja az éleslátást biztosító dioptria értékek (szemüveg- és kontaktlencse) megtalálása. A LátásVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 29.900 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 9.900 Ft.

*Felnőtt Orvosi SzemVizsgálat: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése orvosi szempontok alapján történik (szemészeti betegségek, alapbetegségek szemészeti szövődményei, stb.), szükség esetén tágításban. A Felnőtt SzemVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 129.000 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles 19.900 Ft.

*Gyermek Orvosi SzemVizsgálat: 5 éven felülieket fogadunk és maximum 40 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz és ukrán nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése történik orvosi szempontok alapján (szemészeti betegségek, stb.), szükség esetén tágításban. A Gyermek SzemVizsgálat díja 12.450 Ft, ha a vizsgálatot követően az ANKA optikában a gyermek részére készül új komplett szemüveg (keret + lencse), vagy a meglévő szemüvegkeretben cserélünk (garancia vállalása nélkül!) szemüveglencsét, ha egyik feltétel sem teljesül, ha csak a vizsgálat szükséges, akkor 24.900 Ft.

Írjon nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

1035 Budapest, Vörösvári út 27.