Térjen át szemüvegre ha teheti a járvány ideje alatt!

A járvány idején fokozottan kell figyelnünk arra, hogy az arcunkat és a szemünket lehető legkevesebbszer érintsük meg. Sajnos a kontaktlencsét viselők nem tudják elkerülni azt, hogy a szemükhöz érjenek, főleg hogy ez napi legalább kétszer rutinszerűen meg kell tenni.

A koronavírus idején kifejezetten érdemes szemüvegre váltani, mert kevésbé irritáljuk a szemünket, és ráadásul fizikai akadályt is képez a szemünk előtt.

Akik azonban mégis maradnak a lencséknél fokozottan figyeljenek a kézmosásra, fertőtlenítésre mielőtt a szemükhöz érnek. Egyébként a hagyományos szemüveg sem véd meg a kórokozóktól, ahhoz egy minden oldalról zárt szemüvegkeret szükséges.

Kérjük amennyiben további információra lenne szüksége szeme kapcsán, keresse fel bizalommal optikánkat, mivel online non-stop elérhetőek vagyunk továbbra is. Bizonyos sürgős esetekben ingyenes online tanácsadásra is lehetőség van! Forduljon hozzánk bizalommal, segítsünk!

Szemüveg tanácsadás és kontaktlencse tanácsadás szintén elérhető online, vegye fel velünk a kapcsolatot!

online szemüveg ajánlat

időpontfoglalás látásvizsgálat

időpontfoglalás

Kérésed, kérdésed van? Az írással vagy bármi mással kapcsolatban, bátran tedd fel, OptiKatica örömmel válaszol vagy ír egy hasonló cikket! hello@ankaoptika.hu

Állandó 10% kedvezmény ide kattintva!

OptiKatica

ANKA optika – A szeme DOKTORA!

#OptiKatica #ANKAoptika #AszemeDOKTORA #optika #Budapest #Óbuda #IIIkerület #ÓbudaOptika #szemüveg #szemüvegkeret #napszemüveg #kékfényszakértő #szemészet #gyermekszemészet #szemészorvos #orvos #látásvizsgálat #szemvizsgálat #orosz #ukrán #román #angol #német #Starlite #Essilor #varilux

forrás: index.hu, nlc.hu