Foglalj időben időpontot, hogy az akár 1 órád biztosítva legyen!

A vírus és az ezzel járó intézkedések mindenkit új megoládásra sarkalltak, így minket is! Bevezettük azt, hogy a minket választó ügyfeleinknek biztosítjuk, hogy az optikában csak 1 ügyfél és kísérője tartózkodhat.  Az előjegyzésre érkezők, elsőbbséget élveznek!

vizsgálat

Miért jó az, ha csak mi vagyunk az optikban?  

Az előjegyzett ügyfélnek esőbsége van!
Legtöbb esetben nincs várakozás!
Egyszerre csak 1 ügyfélre, azaz csak RÁD figyelünk!
Előtted és utánad fertőtlenítjük a használt eszközöket, kereteket!
Időpont foglalás esetén a maximális elégedettséged és biztonságod érdekében akár 1 teljes órát csak VELED foglalkozunk!

 

Kérünk, kizárólag CSAK egészségesen gyere hozzánk! Köszönjük!

Azért tartsd szemelőtt, hogy ha nincs időpontod, TÜRELMED kérjük, várakoznod kell -előjegyzés esetén is előfordulhat-, ha vannak bent az optikában. Köszönjük! Időpontot Non-Stop weben, emailben és telefonon tudsz kérni!

 

ONLINE időpont | mobil/viber: +36 20 380 8329 | email: hello@ankaoptika.hu

 

Kérésed, kérdésed van? Az írással vagy bármi mással kapcsolatban, bátran tedd fel a hello@ankaoptika.hu email címünkön keresztül, és OptiKatica örömmel válaszol rá vagy akár ír egy hasonló cikket is!

Állandó 10%-os kedvezményünk ide kattintva elérhető!

Ha tetszett az írásunk, kérjük, hogy megosztással támogasd munkánkat! Keress, kövess egyéb közösségi oldalainkon is! Várunk szeretettel az ANKA optikában, Óbudán!

OptiKatica

IDŐpontFOGLALÁS | mobil/viber: +36 20 380 8329 | e-mail: hello@ankaoptika.hu

 

ANKA optika – A szeme DOKTORA!

#OptiKatica

#ANKAoptika #ANKAoptikaAszemeDOKTORA #Óbuda #Szentendre

#OktóberALátásHónapja #LátásHónapja #LátniésLátszani #FontosALátásom

#optika #szemészet #GyermekSzemészet #OrvosiSzemViszgálat #SzemVizsgálat #LátásVizsgálat #CégesLátásSzűrés
#Szemüveg #NapSzemüveg #KékFénySzakértő
#exelens #essilor #Varilux #magyar #ukrán #orosz #román #angol #német

#DÍJMENTESLátásVizsgálat #DÍJMENTESSzemVizsgálat #HatKÜLÖNBÖZŐnyelvenVizsgálunk #KÜLÖNLEGESszemüvegkeretek #SPECIÁLISnyitvatartás #HAZAIgyártásúmagyarszemüveglencsék #egypluszegyszemüveglencseAJÁNLAT #TeljeskörűPRÉMIUMésPRÉMIUMpluszbiztosítás #INGYENESparkolás #MagyarCSALÁDIvállalkozás #HITELESSÉG #SzemüvegGONDOZÁS #PénzvisszafizetésiGARANCIA #ANKAoptikaÜgyfélKártya #ÜgyfélKártyaAHűségesÜgyfeleinknek #TELJESKÖRŰCégesLátásSzűrés

 

Szemész szakorvosi szemvizsgálat! 

Gyermek (5+ éves) és felnőtt akár DÍJMENTESEN* is!

2021.03.24-25-26. 3 nap!

2021.04.07-08-09-10. 3+1 nap!

BEJELENTKEZÉS:

ONLINE időpont | mobil/viber: +36 20 380 8329 | email: hello@ankaoptika.hu

*Felnőtt szemész szakorvosi vizsgálat abban az esetben díjmentes, ha azt követően legalább 49.000 Ft értékben vásárol optikánkban, ha ez nem valósul meg, akkor 14.900 Ft a vizsgálati díj. Gyermek látásvizsgálat abban az esetben 9.900 Ft, ha a vizsgálatot követően nálunk készül komplett szemüveg a gyermeknek, ha nem, akkor 19.900 Ft a díj.

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS részletek a videó alatt! 👇Az ANKA optika tulajdonosai kárpátaljai magyarokként születtek. 1990-ben magyar bevándorlóként, mai „divatos” szóval élve „migránsként” érkeztek Magyarországra. Otthonról, haza jöttek a jobb élet reményében. Nehéz volt új...

Járvány idején, miért érdemes időpontot foglalni az ANKA optikába?

A vírus és az ezzel járó intézkedések sok új megoldásra ösztönzött sokunkat és minket is, így bevezettük azt, hogy a minket választó ügyfeleinknek biztosítjuk azt, hogy az optikában csak 1 ügyfél és kísérője tartózkodhat, így az előjegyzésre érkezők, elsőbbséget élveznek!

Mit (t)együnk az éles látásért?

„Úgy lásd a holnapot, mint ahogy a tegnapra emlékezel!” – Vajon a Te szervezeted felkészült a hosszú távú éles látásra? Megfelelő a szervezeted  vitamin szintje?

Tisztázzuk, mi mit jelent! – LátásEllenőrzés, LátásVizsgálat, SzemVizsgálat

Talán már senkinek nem újdonság, hogy az „Október a Látás Hónapja”, melyet a Magyar Látszerész Szövetség kezdeményezésére rendeznek meg évről évre. A „Látni és látszani” kampányt a Magyar Optikusok Ipartestülete az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal karöltve októbertől decemberig tartó időszakban rendezik meg.

Mit tegyünk most? A vírus itt van, a korlátozások megszűntek…

Ez a cikk most inkább kicsit informatívabb, tájékoztató jellegű, mintsem hasznos tippek-trükkök. Megmutatjuk, hogy mi zajlik az ANKA optika háza táján, mik a várakozásaink…

Járvány idején használjon szemüveget!

A járvány idején fokozottan kell figyelnünk arra, hogy az arcunkat és a szemünket lehető legkevesebbszer érintsük meg.

Hogy történik a szemészeti rendelés az optikánkban?

Sokan szeretnék tudni, hogyan lehet könnyen és gyorsan bejelentkezni egy teljes körű szemészeti vizsgálatra, amit szemész szakorvos végez. Hívj minket telefonon +36 20 380 8329 telefonszámon, vagy foglalj időpontot e-mailen.

Az ANKA optika blogot indít…

Az elmúlt időszakban sokat gondolkodtunk azon, hogyan támogathatnánk a mostaninál is jobban ügyfeleinknek… Az ötlet megszületett, vele együtt…

Védett: Te tudtad? Vitaminszinted ma már mérhető!

Nincs kivonat, mert ez egy védett tartalmú bejegyzés.