SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

részletek a videó alatt! 👇

Az ANKA optika tulajdonosai kárpátaljai magyarokként születtek. 1990-ben magyar bevándorlóként, mai „divatos” szóval élve „migránsként” érkeztek Magyarországra. Otthonról, haza jöttek a jobb élet reményében. Nehéz volt új életet kezdeni, mindent előröl... Szerencsére voltak olyan emberek, akik önzetlenül segítőkészek voltak, akiknek azóta is Hálával tartoznak!

Ebben a nehéz és nagyon szomorú helyzetben, jó azt látni, tapasztalni, hogy mindenhol a segítségnyújtásról szólnak a hírek, így, igaz szűkek a lehetőségeink, családi vállalkozás lévén, de úgy döntöttünk, rajtunk a sor. Szeretnénk, amennyire tudunk segíteni a kárpátaljai, magyar, ukrán-orosz, a háború elől Magyarországra menekülteknek.

Bizonyítottan, a jelenlegi helyzetből adódóan, menekült státuszban lévőknek INGYENES, minden kötelezettségtől mentes Látás-, szükség esetén Orvosi SzemVizsgálattal szolgálunk. Bizonyos kereteket és szemüveglencséket is tudunk biztosítani számukra! Szükség esetén a magyarul nem beszélőket is ki tudjuk szolgálni ukránul, oroszul beszélő szemész főorvosnő segítségével. Ha kell angolul, németül és románul is beszélünk!

Mindenképp érdeklődj, bejelentkezés szükséges! Időpontot Non-Stop weben, emailben és telefonon tudsz kérni!

🌐 online: IDE KATTINTVA!
📧 email: hello@ankaoptika.hu
📱 mobil/viber: +36 20 380 8329

Ha Te is segítenél, akkor a legnagyobb Facebook csoportba belépve megteheted!
Videónk Facebook & YouTube felületeinken is megtalálod! Kérünk, oszd meg, hogy eljusson segítségünk a megfelelő helyekre!

Hálásan Köszönjük! ❤️🤗

#segítségnyújtás #kárpátalja #magyar #ukrán #orosz
#ANKAoptika #ANKAopikaAszemeDOKTORA #Budapest #Óbuda

A tájékoztatás nem teljes körű, további információ elérhetőségeinken. A változtatás jogát fenntartjuk!