ANKA optika

A szeme DOKTORA!

SZOLGÁLtatásaink

Családi kedvezmény!

Több gyermek, felnőtt, hozzátartozó is jönne vizsgálatra? Úgy a 2. vizsgálatra 25% 3. és az azt követőkére (4.,5.,6….) is 50% kedvezményt biztosítunk, amennyiben egyszerre egy napon jönnek hozzánk!

 

TanácsAdás, (konzultáció) – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! Szemüveglencse-, keret választás, megrendelés. 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat, CSAK Önnel foglalkozunk! Az ANKA optika munkatársai teljeskörű szakmai támogatást nyújtanak. Ügyfeleinket eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel szolgáljuk!

LátásEllenőrzés – CSAK telefonon vagy e-mailben foglalható! 14 éven felülieket fogadunk és maximum 10 percig tarthat. Az ANKA optika szekértő munkatársai végzik. A SzűrőVizsgálat során kiderítjük, hogy szükséges-e további kivizsgálás.

LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE) Szemüveg készítéshez!: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Optometrista -látásszakértő- munkatársunk végzi, magyar, angol és német nyelveken. A vizsgálat célja az éleslátást biztosító dioptria értékek (szemüveg- és kontaktlencse) megtalálása. A LátásVizsgálat DÍJMENTES, ha azt követően legalább 29.900 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles.

Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,RO) Szemüveg felírás!: 14 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz, ukrán és román nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése orvosi szempontok alapján történik (szemészeti betegségek, alapbetegségek szemészeti szövődményei, stb.), szükség esetén tágításban. Az Orvosi SzemVizsgálat (14+) DÍJMENTES, ha azt követően legalább 199.000 Ft (kedvezmények levonását követően!) értékben vásárol az ANKA optikában, ha ez nem teljesül, akkor díjköteles.

Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU) Szemüveg felírás!: 5 éven felülieket fogadunk és maximum 30 percig tarthat. Szemész szakorvos munkatársunk végzi, magyar, orosz és ukrán nyelveken. A LátásVizsgálatot kiegészítve, a szem feltérképezése történik orvosi szempontok alapján (szemészeti betegségek, stb.), szükség esetén tágításban. A Orvosi SzemVizsgálat (5+) díja 14.950 Ft, ha a vizsgálatot követően az ANKA optikában a vizsgált személy (gyermek) részére készül új komplett szemüveg (keret+lencse), vagy a meglévő szemüvegkeretben cserélünk (garancia vállalása nélkül!) szemüveglencsét, ha egyik feltétel sem teljesül, vagy csak a vizsgálat szükséges, akkor díjköteles.

KontaktLencse illesztés, betanítás (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO): 14 éven felülieket fogadunk és maximum 60 percig tarthat. Betanítás előtt kötelező a Látás-, vagy SzemVizsgálat, a pontos  dioptria értékek miatt. Optometrista-, kontaktológus szakértő-, szükség esetén szemész szakorvos végzi, magyar, angol, német, orosz, ukrán és román nyelveken! A próba kontaktlencséket és szükség esetén hozzá tartozó tárolót és ápolószert tartalmazza a díj.

KONTROLL LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE) Szemüveg készítéshez!: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás- vagy Felnőtt SzemVizsgálatához, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása!

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (14+)(HU,UA,RU,RO) Szemüveg felírás!: Rendszerünkben található előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 19.900 Ft, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Orvosi SzemVizsgálathoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (9.990 Ft-14.900 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL Orvosi SzemVizsgálat (5+)(HU,UA,RU) Szemüveg felírás!: Rendszerünkben lévő előzményekre alapozva teljesértékű vizsgálatnak minősül. Maximum 20 percig tarthat, és csak abban az esetben 9.900 Ft, ha 6+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Orvosi SzemVizsgálathoz (gyermek), vagy KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 6+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLL vizsgálatnak az időpontfoglalása! KONTROLL kedvezmény: Ha korábban optikánkban vásárolt szemüvegben cserélünk lencsét (garancia vállalása nélkül!) a vizsgálatot követően, akkor a munkadíjtat (9.990 Ft-14.900 Ft) ajándékba adjuk! Ha teljesen új komplett szemüveg készül, akkor a vizsgálati díj felét ajándékba adjuk!

KONTROLL KontaktLencse (14+)(HU,EN,DE,UA,RU,RO) paraméterek ellenőrzése: Maximum 20 percig tarthat és csak abban az esetben DÍJMENTES, ajándékba adjuk, minden kötelezettségtől mentes a vizsgálat, ha 12+1 hónapon belül foglal időpontot az ANKA optika rendszerében regisztrált utolsó Látás-, Felnőtt SzemVizsgálat, vagy a KontaktLencse illesztés, betanításhoz, vagy bármilyen KONTROLL Vizsgálatához képest. Ha több mint 12+1 hónap telt el, úgy nem minősül KONTROLLnak az időpontfoglalása!

Amennyiben, végül csak Vizsgálat mellet dönt, úgy a vizsgálat napjától számított 30 napon belül a Vizsgálat típusától függően felhasználhatja az abban foglalt kedvezményt!

Írj nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

ANKA optika - Óbuda

Szemészeti Szakrendelő & LátásVizsgáló.

Szemüveg-, szemüveglencse-, napszemüveg- és kontaktlencse szakbolt.

1035 Budapest, Vörösvári út 27.

ANKA optika - Szentendre

CSAK szemüveg-, szemüveglencse-, napszemüveg

és kontaktlencse "butik" szakbolt.

2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 9.

Gyere be az optikába!
Légy a vendégül egy finom  X-Presso kávéra!