ANKA optika

A szeme DOKTORA!

A Szülinapi 5ös!

Az 5 éves ANKA optika – Óbuda szaküzletének 5 héten át tartó, születésnapi 5 ajánlata!

Akkor még csak egyszerűen „ANKA optika” néven, akkor legmerészebb terveinkben sem gondoltuk, hogy az 5. születésnap előtt megkülönböztető neve lesz egy kistestvér Szentendrére érkezése miatt.

Hálásak vagyunk az elmúlt 5 évért Ügyfeleinknek, azaz NEKED, hogy 5 évesek lettünk, hogy egyre többen tértek vissza rendszeresen, hogy Minket választottál és Minket ajánlasz!

Az ANKA optika Nagyon Hálás, a képen látható profi csapatának, a szakmai felkészültségüknek, a kitartó és alázatos munkájuknak köszönhetően vannak az ANKA optikák!

 

Láttad már? Bemutatkozunk! 

Hálásak vagyunk Üzleti partnereinknek, hogy szükség esetén, a nehezebb időkben is mindig mellettünk állnak!

Nagyon Boldog Születésnapot az ANKA optika – Óbuda szaküzletének!

Most a szülinapos ad… Hoztunk Neked 5 szuper dolgot, amit a mai naptól 5 héten keresztül, egészen május 21-ig elérhető.

1.

DÍJMENTES* LátásVizsgálat!

Mit kell tenned?

  1. Ha még nem vagy ÜgyfélKártyás, akkor regisztrálj az ÜgyfélKártya rendszerünkbe!
  2. Menj az IDŐpontFOGLALÁS-ra és a szolgáltatások közül a „LátásVizsgálat (14+)(HU,EN,DE) Szemüveg készítéshez!” válaszd. Úgy foglalj időpontot, hogy május 21-ig megtörténjen a Vizsgálat!
  3. Gyere el a foglalt időpontban az ANKA optika – Óbuda szaküzletébe!

 
*Csak az ANKA optika – Óbuda szaküzletben. 2024.05.21-ig a LátásVizsgálat 9.900 Ft helyett, 4.900 Ft (fizetendő), jóváírunk 5.000 pontot (1 pont=1 Forint) ÜgyfélKártyádon, amit 2 éven belül tudsz felhasználni. A jóváírással, összeadva DÍJMENTES a szolgáltatás! A vizsgálat eredményét az AKCIÓ keretében nem tudjuk kiadni, ha digitálisan, vagy papír alapon szükséged van rá, úgy a teljes ár 9.900 Ft fizetendő (5.000 pont ekkor is jóváírásra kerül). Ha a vizsgálatot követően új komplett (keret+lencse) szemüveget vásárolsz az optikában, melynek értéke kedvezmények levonását követően meghaladja 29.900 Ft-ot, úgy abban az esetben 4.900 Ft (fizetendő) részt is ajándékba adjuk és ebben az esetben IS kap 5.000 pontot, amely 2024.05.21-e után használható fel.

2.

1+1 szemüveglencse AJÁNLAT!

1 pár exelens MultiMate Fit vagy MultiFree EGO multifokális/progresszív (minden távolságra jól látó) szemüveglencse és hozzá szemüvegkeret vásárlása esetén, AJÁNDÉKBA adunk 1 pár MANAGER munka multifokális szemüveglencsét és szemüvegkeretet is! 1-et fizetsz, 2-őt vihetsz!

 

ANKA optika – Óbuda & ANKA optika – Szentendre szaküzletében is érvényes ajánlat. Az ajánlat kedvezmények nélkül, teljes áron vásárlás esetén érvényes! Az ANKA optikában vásárolt 1 db új szemüvegkeret és 1 pár multifokális (Fit/EGO) szemüveglencse teljes áron vásárlása esetén jár AJÁNDÉKBA 1 pár munka multifokális (Manager) szemüveglencse és hozzá az ajándékba választott keret amennyiben meghaladja az 50.000 Ft-ot, úgy az afelettirész fizetendő.

3.

Szemüveglencse FÉLÁRON!

Komplett (keret+lencse) új szemüveg vásárlása esetén a 2 db szemüveglencse közzül az egyiket AJÁNDÉKBA adjuk!

 

ANKA optika – Óbuda & ANKA optika – Szentendre szaküzletében is érvényes ajánlat. Az ajánlat kedvezmények nélkül, teljes áron vásárlás esetén érvényes! Az ANKA optikában vásárolt 1 db új szemüvegkeret és 2 db szemüveglencse teljes áron vásárlása esetén jár AJÁNDÉKBA 1 db  szemüveglencse.

4.

Vásároltál nálunk az elmúlt 5 évben?

Ha igen és szereted a Ray Ban napszemüvegeket, akkor ezt szeretni fogod. Küld el nekünk e-mailen a régóta vágyott napszemüveg szárában lévő betűket, számokat és teszünk neked egy visszautasíthatatlan csak Neked szóló ajánlatot.

 

E-mailcímed ellenőrizzük a rendszerünkben, hogy valóban történt-e már nálunk vásárlás, amennyiben igen, úgy él az ajánlatunk, ha nem találjuk, úgy személyesen az ANKA optikában tudod bizonyítani megfelelő dokumentumokkal a vásárlást.

5.

Törzsvásárlóinknak 5.000 Ft-os kupont kaptak!

A mai napon (2024.04.16.) ÜgyfélKártával rendelkező Ügyfeleinknek 5.000 Ft-ot érő kupont küldtünk ki e-mailben. A kupon 5 hónapig (2024.09.30.) érvényes, ”A szülinapi 5ös!” ajánlatra nem váltható be.

Facebook poszt

Az ajánlatok nem minősülnek ajánlattételnek!

A tájékoztatás nem teljeskörű, a pontos részletek felől érdeklődj az ANKA optika munkatársánál. A változtatás jogát fenntartjuk!

Írj nekünk!

ANKA optika - Óbuda

Szemészeti Szakrendelő (5+) & LátásVizsgáló (14+)

Szemüvegkeret-, szemüveglencse-, napszemüveg-, kontaktlencse és kiegészítőik szaküzlete.

Szemüveg szerviz.

1035 Budapest, Vörösvári út 27.

Vezess oda Waze

Vezess oda Google Térkép

ANKA optika - Szentendre

Szemüvegkeret-, szemüveglencse-, napszemüveg-, kontaktlencse és kiegészítőik "butik" szaküzlete.

Szemüveg szerviz.

2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 9.

Vezess oda Waze

Vezess oda Google Térkép

Gyere be az ANKA optikába!

Légy a vendégül egy finom  X-Presso kávéra!