+36 20 380 8329 hello@ankaoptika.hu

ANKA optika

A szeme DOKTORA!

ÜgyfélKártya

Mire is jó, miért jó az Önnek, ha regisztrál?

MOST regisztráljon!

5.000 Ft-ot (pontot) kap AZONNAL!

További 10% (keretre) & 10% (lencsére) KEDVEZMÉNY! 

Az ÜgyfélKártyát hívhatjuk „TÖRZSVÁSÁRLÓI Programnak”, vagy „Klub Kártyának”, vagy valamilyen „PontGyűjtő”-nek… DE egyik sem találó! Nagyon szerettük volna a „HűségKártya” megnevezést, de ékezetek nélkül… böngészőbe írva… elengedtük.

Így nemes egyszerűséggel hivatalos neve ÜgyfélKártya lett! CSAK digitálisan, VIRTUÁLIS ÜgyfélKártyát bocsájtunk ki!

5+1 nyomós OKunk van, hogy miért csatlakozzon Hűséges Ügyfeleink táborához!

1. Emlékeztető levelet küldünk! Esedékes KONTROLL Vizsgálatáról és szemüvegének vásárlásának évfordulóján, hogy ne Önnek kelljen azzal foglalkoznia, mikor aktuális visszatérni az ANKA optikába. Szerintünk már ezért megéri regisztrálni! 

2. Regisztrációját 5.000 Ft-al, azaz 5.000 ponttal (1pont=1Ft) díjjazzuk, megelőlegezve Hűségét, melyet akár az első vásárláskor felhasználhat.

3. Ajánló rendszert tartalmaz! Keressen pénzt, ajánlja az ANKA optikát barátainak, ismerőseinek és mi jóváírunk Önnek minden egyes ajánlás után 5.000 Ft-ot (pontot) ÜgyfélKártyáján!

4. Fix, állandó 10%, 15%, 20% kedvezmény! Nem kell várnia az időszakos kedvezményekre, Önnek biztosított kedvezménye lesz már akár az első vásárlás alkalmával az ANKA optikában. Váltsa be gyűjtött pontjait is, hiszen úgy jár a legjobban!

5. Családjával jár az ANKA optikába? Gyűjtsék a pontokat közösen, 1db ÜgyfélKártyán és élvezzék közösen a kedvezményeket!

+1. Meglepetés, extra pontokat kap tőlünk évente legalább kétszer! Pontosan miért is? Ha kíváncsi rá, olvassa el figyelmesen az ÜgyfélKártya Szabályzatot.

Nyomós érvnek már nem gondoltuk, de természetesen pontokat is gyűjt. Minden elköltött 100 Ft után  1 pontot/forintot írunk jóvá az ÜgyfélKártyáján, amit valós időben okostelefonján tud követni, hogy milyen kedvezményszinten és hány pontja van.

Regisztrációt követően küldött levélben található linken tudja letölteni az ANKA optika ÜgyfélKártya App-ot! 

MOST regisztráljon!

5.000 Ft-ot (pontot) kap AZONNAL!

További 10% (keretre) & 10% (lencsére) KEDVEZMÉNY! 

Várjuk Szeretettel!

Részletes ÜgyfélKártya szabályzatot IDE KATTINTVA találja.

Írjon nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

1035 Budapest, Vörösvári út 27.