+36 20 380 8329 hello@ankaoptika.hu

ANKA optika

A szeme DOKTORA!

ÜgyfélKártya

Mire is jó, miért jó az Önnek, ha regisztrál?

Az ÜgyfélKártyát hívhatjuk törzsvásárlói programnak, vagy klub kártyának, vagy valamilyen pontgyűjtőnek… DE egyik sem találó! Nagyon szerettük volna a HűségKártya megnevezést, de ékezetek nélkül… böngészőbe írva… elengedtük. Így nemes egyszerűséggel hivatalos neve ÜgyfélKártya lett!

5+1 nyomós OKunk van, hogy miért csatlakozzon Hűséges Ügyfeleink táborához!

1. Emlékeztető levelet küldünk! Esedékes KONTROLL Vizsgálatáról és szemüvegének vásárlásának évfordulóján, hogy ne Önnek kelljen azzal foglalkoznia, mikor aktuális visszatérni az ANKA optikába. Szerintünk már ezért megéri regisztrálni! 

2. Regisztrációját 5.000 ponttal (1 pont = 1 Ft) díjjazzuk, megelőlegezve Hűségét, melyet akár az első vásárláskor felhasználhat.

3. Ajánló rendszer jár hozzá! Keressen pénzt (pontokat), ajánlja az ANKA optikát barátainak, ismerőseinek és mi jóváírunk Önnek ajánlásonként 5.000 pontot (1pont = 1 Ft) ÜgyfélKártyáján!

4. Fix, állandó kedvezmény! Nem kell várnia az időszakos kedvezményekre, Önnek biztosított kedvezménye lesz már akár az első vásárlás alkalmával az ANKA optikában. Váltsa be gyűjtött pontjait is, hiszen úgy jár a legjobban!

5. Családjával jár az ANKA optikába? Gyűjtsék a pontokat közösen, 1 ÜgyfélKártyán és élvezzék közösen a kedvezményeket!

+1. Meglepetés, extra pontokat kap tőlünk évente legalább kétszer! Pontosan miért is? Ha kíváncsi rá, olvassa el figyelmesen az ÜgyfélKártya Szabályzatot.

Természetesen pontok is gyűjthetők (100 Ft = 1 pont) az ÜgyfélKártyával, amit valós időben okostelefonján tud követni, hogy milyen kedvezményszinten és hány pontja van.

CSAK VIRTUÁLIS Kártyát bocsájtunk ki! Regisztrációkor küldött levélben található linken tudja letölteni az ANKA optika ÜgyfélKártya App-ot! 

Regisztráljon MOST! MOST 5.000 pontot (Forintot) kap!

Várjuk Szeretettel!

Részletes ÜgyfélKártya szabályzatot IDE KATTINTVA találja.

Írjon nekünk!

ankaoptika.hu/adatkezelesi-tajekoztato

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

ANKA optika - A szeme DOKTORA!

1035 Budapest, Vörösvári út 27.